evelina

Julvecka.

Kategori: Allmänt, Vardag.

Nu är det inte många dagar kvar till jul. Vi vet inte ens hur vi ska fira, så förbereda är vi. Men det blir nog bra till slut. Bara jag får min skinkmacka så är jag nöjd åtminstone. Julklapparna är klara dom med, förutom den till min mamma, som inte förstår det här med att jag vill ha en önskelista haha.. 


Snön ligger knappt kvar och det är svinhalt. Man kanske skulle köpa sig ett par broddar i julklapp åt sig själv. Så man slipper halka omkull och bryta nått stackars ben. Skulle se snyggt ut att bli sjukskriven precis när man ska börja jobba. Jag som längtar till att börja jobba och hänga med mina målargubbar. Även om man kommer sakna lillastellis så tror jag bara det är sunt att bryta av med lite jobb. Det blir ju ganska samma lika dag efter dag, även om man träffar folk och gör saker. Men stellisen kräver ju mer och mer rutiner, saker som förr gick på några minuter går nu kanske på en timme. Speciellt nu efter magsjukan, då vi nu är på ruta ett igen med maten. Stackars barn, hon kommer leva på mangopuré & gröt om hon inte vågar smaka på annat snart. 

Annars då? Jag har typ fått böldpesten i ansiktet, jag vågar knappt sätta på selfiekameran med snapchatfilter. Så hemskt är mitt ansikte, eller hakan är den utsatta punkten. Måste nog höra av mig till en hudläkare snart, nått jag borde gjort för länge sen. Men det är ju så mycket man ska göra hela tiden och det glöms bort bland bajsblöjor och kladdiga majskroksfingrar. 

Hur som helst, året är snart slut och man kan ju börja avlägga några nyårslöften som inte kommer hållas, då kan ju va att ta tag i saker va ett löfte. Sen de klassiska, träna och äta bättre va nummer två. Och va ska tre va då? Kanske klyschan, testa nått nytt. Men det kan ju va nått, testa en ny restaurang får det nog bli. Den nya belgiska beir hüss eller va den heter, ligger på önskelistan. 

Nej nu en dusch, har faktist smygstartat löfte nummer två och varit och tränat på kvällskvisten, duktigt va!?