evelina

Tisdag.

Kategori: Allmänt, Stella, Vardag.

Idag har vi varit ute i skitvädret hela dagen. En liten snabbdejt med mamma/mormor först på morgonen, träffade Syster & Mathilda på Lager 157, sen gick vi ner på stan och mötte Stina & Lina. Sen gick vi och hängde på Petras salong medans Lina skulle göra olaplex eller vad det heter. Alltså ni ska bara veta hur jäkla bra hennes hår blev. Gå in på insta på stil frisör och titta på resultatet! Det va sååå mjukt och lent!
Sen blev det spontan middagsbjudning här hemma, jag hade ju en hel laxsida så bjöd hem Lina & Petra efter att dom var klara. Så blev det blev mysmiddag med lax i ugn, wokade grönsaker, potatis & fetaoströra.

Sen behövde jag pka och handla blöjor, fablajf! Och tjejerna skulle hem. Nu är röven parkerad i soffan, håret nytvättat och en kopp te står på bordet. Imorgon ska vi till öppna förskolan med Malin, Hanna, Penny & Leonie.

Igår fikade vi lite med syster. Älskar att ha henne ett stenkast bort. Hon sitter på juridiska biblioteket om dagarna, och ibland har hon tid att smita iväg för en fika eller lunch! Perfekt för oss!

Måste bara visa Stella Pippitoffsar 😍