evelina

Kompisdejt.

Kategori: Allmänt

Tordagen bjöd på jättekalla vindar. Så kalla att jag va tvungen att köpa ett par vantar eftersom jag glömde mina hemma. Vi mötte upp Malin & penny, gick vidare mot Gränby och mötte upp Elliot & Emilia. Vi gick Gränby runt, hamnade på 4H och tittade på djuren. Stella va ganska ointresserad, det va mest alla barn som va intressanta. 


Sen gick vi till Gränby C, köpte lunch och sa hej då till Millan som skulle jobba, och gick hem till Malin & Penny. Tjejerna lekte och vi käkade under tiden, typ. De som har barn vet att med små barn i närheten så slänger man typ i sig maten i all hast eller tar en tugga och sen är maten kall för att man ska mata/passa eller annat mellan tuggorna. Men vi hade mysigt. 

Sen gick vi hem i stormen. Stella va varm så hon och jag tog det lugnt till Micke kom hem. Sen lagade jag en fiskgratäng och syrran kom på middag. Hon hade med sig fika till efterrätt, mitt favoritfika, beskvier! 

Vi åt, lekte och snackade. Sen blev hon hämtad och vi tog kväll. 

Idag fredag har vi inte gjort någonting, förutom en promenad när Stella skulle sova. Vädret har varit dåligt, och Stella är inte helt tipptopp. Så då är det skönt att bara vara hemma och ta det i hennes tempo. 

Ikväll blir en lugn kväll. Eftersom jag inte heller känner mig helt 100, så är det De bästa med fredagar, att man bara kan ta det lugnt efter veckan som varit och samla energi till lördagen & söndagen.