evelina

Dagarna går i ett.

Kategori: Allmänt, Stella, Vardag.

Redan torsdageftermiddag, och snart 3 av 4 veckor har gått av ordinarie semester. Fan! Vill ju att vi ska vara hemma jämt tillsammans! Idag har vi varit och fikat i Ulva kvar. Myste omkring där innan vi åkte till slavsta och åt lite lax&pepparrotsmackelunch med mina päron. Även Amanda kom hem i tid till lite häng. Pappa och Micke mejlade lite med poolen, och jag och mamma åkte och kollade lite butiker i boland city.

I måndags så va vi och badade i Fjällnora, i tisdags va vi på Gränby och reafyndade och lunchade med Amanda & Elin. Igår lunchade vi på stan med mamma & pappa, men även Magda & Alex satt ett bord bort, så det va en lyckoträff! Sen på kvällen så mötte vi upp Magda & Alex för lite häng på tzatsiki, men det blev inte så mycket häng för mig och Stella.
Så fort vi kom dit började Stella skrika, så jag gick ut med henne. Och vi blev kvar utanför i 1 timme och 20 minuter.. Kul kväll! Hon skrek typ oavkortat hela tiden, men nån minus uppehåll då och då när jag försökte amma, flaskmata, byta blöja, då va hon tyst i Max två minuter, sen skrek hon igen.. Så när jag väl kom ner till vår plats så hade det blivit mörkt typ och maten kom precis in.. Sen somnade hon i 15 min och sen vaknade hon igen.. Ja en mindre kul kväll. Men det gäller att försöka behålla lugnet och bara acceptera läget. Annars blir det ju bara värre.

Imorgon väntar lunchdejt med Maria & Petter och deras lilla Leo, tanken är att vi ska gå till Stadsparken om vädret tillåter. Vi håller tummarna!