evelina

Sunday, funday.

Kategori: Allmänt

Åh va härligt att vakna av att det är ljust ute. Och tidigt dessutom. Igår efter en heldag i kungsberget så va vi helt slut, åt mat när vi kom och kollade på nån dokumentär om kartellen på SVT 2. Men jag somnade innan den va slut. Alltså innan klockan 22.. Att bara va utomhus en heldag måste varit jobbigt för mig haha. Dock fick jag ju serva alla som åkte, så jag fick ju gå upp och ner i snön, vilket inte va det allra lättaste. Men imorse blev det långfrukost framför Nyhetsmorgon, fick dock vänta in det då vi vaknade klockan 8.. Sen tog vi en promenad runt ån och sen ner på stan. Köpte nytt wonder powder från make up store, som ska va väldigt bra tydligen, ny borste till det också. Sen blev det en babymössa med koalor. Mamma köpte byxorna för nån vecka sen, så den får matcha. Sen blev det en mascara med gummiborste, försöker hitta en liknande define-a-lash mascaran jag köpte i new york, men har misslyckats hittills... Och att beställa från nätet verkar va en omöjlighet! Så nu får vi pröva denna. Har även köpt två nagellack från hm. Läste på Collorelles insta att dom ska tydligen vara jäkligt bra. Nu om dagarna när jag känner mig extra tjock och ful och inte tycker att det är så kul att ha typ exakt samma typ av klädsel dag in och dag ut så får jag piffa med naglarna. Så nu har jag en mjuk blå färg på naglarna, och än så länge har den suttit. Men jag kör med ett topplack över, så kanske är därför, va vet jag. 

Sen efter staden gick vi upp till BB och hälsade på de små skapelserna Alicia & Ines. Jag dör sötdöden! Nu längtar man ju ihjäl sig efter lilla pyret i magen. Men får mysa med småflickorna tills dess. Hoppas dom får åka hem snart så man får hålla i dom, eftersom det är så hög smittorisk nu i februari/mars så får BARA partnern komma in på BB. Inte ens syskon får komma in. Men snart är dom hemma. 

Sen blev det en tur upp till onkologen, där morfar kom in i dag. Stackars lilla morfar som har cancer och har ont. Gör så jäkla ont i mig att se när han är snurrig & har ont.. Fy fan! 

Nu har vi handlat och lagar morbergs spagetti & köttfärssås med sidfläsk i. Hoppas den är så god som den ser ut, för jag är så hungrig! Sen bakade jag havrebollar mesans Micke va ute och sprang. Så nu vill jag ha en lugn kväll med mys. 








Alicia t.v Ines t.h ❤️