evelina

Vi drar snart!

Kategori: Allmänt

På tisdag lämnar vi landet för en välbehövlig semester! Kan typ inte med ord beskriva hur skönt det ska bli. Behöver typ inte ens så mycket sol, bara miljöombyte och sand mellan tårna. Att inte behöva tänka på tid och annat som stressar hemma så som överfylld tvättkorg och smulor under fötterna. Mina bekymmer sla bestå av vilken bikini jag ska ha, vilken god thaimat jag ska äta till middag osv.  

Just nu skriver jag packlistor, köper saker som behövs så som solkrämer, uvdräkter, solhattar. Resten löser sig tänker jag. 

Sist vi va i Thailand så va vi där själva, plus typ 14 släktingar. Denna gång åker vi liksom dit med vår dotter. Och två fina vänner. Sån lyx. Även om Stella kanske inte kommer minnas denna resa så kommer vi skapa fina minnen. Vilken lyx!

Denna resa ska jag verkligen försöka packa så jävla praktiskt. Allt jag packar ska va noga genomtänkt, allt ska passa till allt. Bekväma skor, klackarna får stanna hemma i garderoben. Mina fötter ska luftas i tofflor & flipflops. Inte foppatofflor dock. Mycket Viktigt, där går faktist min gräns. 

Att resa med barn är ju bara det en upplevelse i sig. En sätter liksom sig själv i typ 23:e hand. Bara det är bra med Stella så är det bra med mig. Hoppas hon slipper ont i öronen osv. Har läst någonstans att det är egoistiskt att resa med små barn. Att en utsätter dom för saker, så som ont i öronen, sjukdomar mm. Men vadå? Ska vi sitta hemma tills hon fyller typ 13 ? Nej, det blir faktist vad en gör det till. Och det flesta problem går att lösa. Manjana manjana.