evelina

Ont i kroppen.

Kategori: Allmänt

Vette fasiken vad som är fel. Hur jag ön sover, bra och hela natten, ligger och vrider och vänder på mig tills jag får panik, mardrömmar eller somnar innan jag ens hinner tänka, så har jag ont i kroppen när jag vaknar. Sen förra veckan så har det gjort skitont hela tiden typ. Som en jävla träningsvärk. Och jag som inte ens tränat. Bra jobbat! Så nu prövar vi att ta bort bäddmadrass och se om en lite hårdare säng hjälper. 


Annars då, börjar tagga till Valborg. Ska till Gbg nästa helg och hänga med Leo och hand päron Maria & Petter. Hinner kanske även med en dejt med Bengan som flyttat in till de centrala delarna. Vi ska ju till Liseberg på söndagen, ska bli såå kul! Som ett barn på julafton! 

Vi ska fira påsk också, helgen som kommer är det påsk. Vi ska åka båt och äta smörgåsbord. Kan bli mysigt.

Imorgon 11 april är det ett år sen morfar somnade in. Han lämnade jordelivet exakt en månad innan Stella föddes. Så tråkigt att han aldrig hann träffa henne. Han trodde ju att hon skulle komma tidigare, men tyvärr så blev det inte så. Och morfars begravning va samma dag som jag var beräknad att föda. Men det kom ju ingen Stella då heller. Hon väntade ytligare 2 veckor.. 

Nu ska jag tvinga till mig lite massage så jag kan somna. Men mickes massage är inte så mycket att hänga i påskriset hehe..