evelina

2 veckor hemma.

Kategori: Allmänt

Det har gått två veckor sen vi fick ta med oss vårat lilla penntroll hem. Vart tiden tar vägen vet jag inte. Dagarna går liksom i ett, vi hade inte någon koll på vilken dag som va vilken. Vi hade knappt koll på vad klockan var. 
Men hörseln har ju blivit så jäkla bra, minsta lilla ljud från henne och man sitter upp i sängen och kollar om hon lever. 

Hon drömmer lite om nätterna tror vi, nått hon började med nu i veckan, eller som vi märkt av nu i veckan iaf. Undrar vad hon drömmer om egentligen? Hon kan ju inte drömma ordagrant, och hennes syn är ju inte så utvecklad, så hon har ju inte sett så mycket. Men nått verkar ju gjort intryck på henne haha.

Vi har haft många besök, familjerna & vänner, vi har träffat på många människor på stan & på Gränby centrum. Och nästan alla säger samma sak, världens sötaste lilla penntroll haha. 

Annars då? Jo jag mår okej, kroppen återhämtar sig lite varje dag, men ibland tar den ett steg i fel riktning,det är jobbigt. Speciellt nu när Micke börjat jobba och jag är ensam hemma. Men som tur är så har jag min mamma som varit en ängel och hjälp mig! ❤️ och även syrran har varit förbi och varit sällskap. Så skönt! Och vi vill ju att Stella ska ha bra kontakt med alla fina människor vi har runt omkring oss. Lyx! 

Idag blir det kalas, två stycken! För Penny blir det namngivningsceremoni , och för Hanna blir det lite öppet hus och en skål för Leonie. Så full rulle, hoppas bara Stella är med på noterna så det går så smidigt som möjligt och att vi slipper ställa oss i någon bussficka på vägen ut mot österbybruk och amma.. För igår på Gränby centrum så blev vi tvungna att amma henne tre gånger och mellan dom gångerna bör vi blöja tre gånger och / eller så gallskrek hon. Antingen så kommer det ingen mjölk eller så är det magknip.. Nu ska vi ta tag i oss och jg ska försöka hitta nått som passar denna degklump till kropp.