evelina

21 augusti

Kategori: Allmänt

Första inskolningsdagen, check!


Vi har nu officiellt en liten tjej som går på förskolan. Knäppt! Sa till Micke att vi måste göra en bebis nu, så vi har en bebis hemma också! Haha nä skönt åt sido, jag är inte Redo för en till, än. 

Vi åkte dit vid 9, och hon sprang ifrån oss som en kalv på kosläpp. Lite lätt stappliga ben i neförsbacken, och ett leende på läpparna. Hon va så nöjd. Blev typ gråtfärdig av att se henne bland de andra barnen. Jag ville bara gå och bära upp henne i min famn och inte släppa taget. Men det gjorde jag inte. Vi gick och åkte rutschkanan om och om igen istället och sen va det fruktstund. Stella ville inte ha päron, så fruktstunden gick snabbt. Sen gick vi in och lekte, hade sångstund och sen va det lunch. Stella åt köttbullar för glatta livet. Men inte dom som vidrört ketchupen. Några svarta oliver åt hon också. Hon fick även en falafel av fröken som va vegetarian, den tryckte hon i sig på två sekunder. Hon satt kvar längst vid lunchen, vår lilla böna. 

Sen va det sovstund. Den va inte kul. Stella va inte trött så hon skrek i typ 20 minuter, och svetten rann på mig vill ja lova. Solen sken ju sitt starkaste också. Yey! Efter 45 minuter somnade hon, och Micke kom med citysallad till mig. Så tankade lite energi i skuggan och sen så vakande hon. Jahapp tänkte jag, 30 minuters vila, kul eftermiddag vi kommer få. Men den gick bra, det lektes på inne och sen efter 2 gick vi hem. Helt okej dag ändå. Sen vi kom hem har jag namnat kläder, packat allt som ska med imorn. Lagat haloumistroganof, dammsugit,  kollat idol, pratat med Petra, syster, lina & Magda. Micke kom precis hem efter träning, så det blev sen middag framför gvs mord och nu blir det lite kall Cola zero och bulle nu innan sängen väntar. Tack för idag, sluuuut för idag.